Wie is Stieneke-Bedankjes?

Er was eens,,,,, zo zou dit verhaaltje kunnen beginnen, bijna als een sprookje.
Maar, voordat ik U dit "sprookje" vertel, wil ik mij eerst even graag voorstellen. Ik ben de eigenaresse van Stieneke-Bedankjes in Spaubeek (NL) en mijn naam is Tina Rouwette.

Sinds 1985 is Stieneke-Bedankjes een concept voor kwaliteit in Nederland. Sindsdien is mijn zaak gegroeid en gegroeid en levert bedankjes over de hele wereld maar ook tot bij U.

Hoe ik begonnen ben. Wat ik deed was een stukje tule nemen, hierin 2 of 3 chocolade- of amandelboontjes (ook bruidssuikers genoemd) en versierde die met een lintje, al dan niet met `n bloemetjes en/of kaartjes.
Deze bedankjes werden steeds luxer en meer uitgebreid en zijn bedoeld als een "dank-je-wel" presentje voor de gasten na een Doop- Communie- of Huwelijksfeest.

Vroeger, (tot op heden nog steeds) was het ingeburgerd om na zo`n feestje de gasten een kaartje te sturen met de tekst: Bedankt voor de beste wensen, bloemen, kado`s etc.

Tegenwoordig wordt dat op een veel leukere manier gedaan d.m.v. een tule-bedankje of een gevuld organza zakje etc. al dan niet met een bedankkaartje eraan, waar dan `Bedankt` en de Naam of Namen van de Baby, Communicant of Trouwkoppel op gezet (geschreven/bedrukt) kan worden.

Ik zou zeggen: Kijk eens rond in mijn `internetwinkeltje`, (géén winkel aan huis) dan krijgt U een impressie van wat ik precies allemaal verkoop.

Er zijn ook zelfmaak-Setjes te krijgen voor de doe-het-zelf knutselaars onder ons, natuurlijk met volledige beschrijving + 1 modelletje Kant-en-Klaar erbij.

Bedankjes !!!  Het is helemaal IN !! Voor de Babyborrel, Geboorte, Doop, Communie, Verjaardag, Verloving, Huwelijk, Jubileum, Moederdag, Vaderdag enz. enz..
~~~~~~~~~~~~
Ik verkoop alles los, zodat U uw ideetjes en dus uw modelletjes zelf kunt samenstellen.
~~~~~~~~~~
WAT U HIER NIET VINDT, HEB IK DAN OOK NIET !!!!!

~~~~~~~~~~
Mocht U vragen hebben, schrijf me `n mailtje en ik help U waar ik ook kan OK?
 

            stieneke-shop - Groot (Afbeelding)

Heel veel groetjes, Tina Rouwette  

Stieneke-Bedankjes,
The Netherlands

KvK: 14036689
BTW: NL001297519B38
 


PS: telefonisch kan ik géén bestellingen aannemen, dit kan alléén via mail OK?