Voorwaarden

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Stieneke-Bedankjes, Kamer van Koophandelnummer 14036689. Op alle overeenkomsten gesloten met Stieneke-Bedankjes is het Nederlands Recht van toepassing.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euroos vermeld, inclusief 6-21% BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellen - Betalen

Na bestelling ontvangt u per omgaande een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden en wel binnen 1 week. In die week cq. overboekings-tijd zijn de bestelde artikelen 5 dagen voor U gereserveerd,  hierna wordt de bestelling geannuleerd en krijgt U hierover een mailtje.

Wilt U bepaalde artikelen laten reserveren voor een later tijdstip, dan vraagt Stieneke-Bedankjes minimaal 25% aanbetaling van het totaalbedrag. Zonder aanbetaling wordt niets gereserveerd. Vanwege de grote vraag naar bepaalde artikelen geldt in dit geval dat de (aan)-betaling binnen 3 dagen betaald dient te zijn, anders worden de artikelen weer vrijgesteld voor anderen. Het ligt eraan hoelang spulletjes gereserveerd moeten worden, mocht dit langer zijn dan 6 weken, dan wordt U verzocht het gehele bedrag te voldoen. Verzending geschiedt dan wanneer het U uitkomt. 

De betalingsmogelijkheden zijn:

· Overschrijving via de bank op mijn RABO rekeningnummer: ........ (wordt via mail bekend gemaakt) t.n.v. Tina Rouwette o.v.v. ordernummer en Voor- en Achternaam.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben of uitverkocht zijn, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld.

· Géén rembours !!!!

· PayPal: (15% komt erbij op het totaalbedrag)

· Afhalen: NIET in het weekend !!
(alléén na bestelling en na eventuele tel. Afspraak) tegen gepaste cash betaling. 
Behalve voor zeepjes, die moeten ALTIJD v.t.v. betaald worden!!

U kunt hier niet pinnen !!

Verzendkosten

De artikelen worden verzonden via TNT post. De verzendkosten voor een enveloppe begint bij 0,97 en voor een pakket is per bestelling tot 10 kg vastgesteld op 7,25 Euro. (zie onderaan Startpagina) 

Verzendkosten zijn zoals aangegeven binnen Nederland !!

Deze kosten zijn incl. alle onkosten: Verpakking, Handlingskosten EN Administratie!!!

BENT U HET HIER NIET MEE EENS?? -   BESTEL DAN AUB NIET!!!!

Stieneke-Bedankjes is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen nadat de verzending is overgedragen aan TNT-post. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u er voor kiezen de bestelling aangetekend te laten versturen. De extra kosten van verzekerd (aangetekend) versturen bedragen €8.50 (enveloppe-post) en/of €8.50-14.50 voor een pakket en zijn voor rekening van de klant.

Annulering

U hebt de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren. Annuleren doet u via stieneke-bedankjes at xs4all.nl. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug min de evt. gemaakte kosten (5%). Is deze termijn langer dan 24 uur, dan wordt er 75% vergoed van het totaalbedrag, dit i.v.m. de reeds klaargemaakte bestelling.

Retourrecht

In de regel worden Aanbiedingsartikelen NIET teruggenomen. Als het bestelde niet een Aanbieding was en niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel eerst als retour aanmelden via stieneke-bedankjes at xs4all.nl. Stieneke-Bedankjes zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle verzendkosten (ook retour) zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, min de gemaakte administratiekosten (25%), doch uiterlijk binnen 30 dagen worden terug betaald. (Er bestaat géén Retourrecht voor: Levensmiddelen en Zeepprodukten) Er kunnen géén Reklamaties meer worden aangenomen 7 dagen na ontvangst van Uw goederen, dan wordt aangenomen dat alles naar wens was.

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Stieneke-Bedankjes opgeslagen om een bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt Stieneke-Bedankjes uw gegevens voor interne marketing doeleinden, bijvoorbeeld (indien gewenst) van het versturen van mailings. Uiteraard hanteert Stieneke-Bedankjes bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving, m.a.w. worden deze gegevens NOOIT aan derden verstrekt.

Aansprakelijkheid

Stieneke-Bedankjes is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Stieneke-Bedankjes is beperkt tot het bedrag van de ter zake verzonden factuur.

Geschillen

Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Stieneke-Bedankjes haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht

Stieneke-Bedankjes behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.